Veerkracht

Veerkracht binnen uw organisatie?

Organisaties die snel meebewegen met de veranderende markt maken uiteindelijk het verschil. Succesvolle organisaties zijn flexibel, hebben een vooruitziende blik en een heldere visie om snel in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden. Één van de belangrijkste aspecten hierbij? Het efficiënt benutten en inzetten van personeel!

C-Port verzorgt arbeidsflexibiliteit met behoud van vakmanschap. Dit doen we voor een op de markt onderscheidende wijze door middel van ons vakpool concept. Alle collega's van C-Port zijn bij ons in dienst. Die op basis van projectinzet, dit kan op dag-, week-, maandbasis ingezet worden bij uw organisatie. Om op die manier de veerkracht van uw organisatie te vergroten. 

Wat kan C-Port betekenen?

Het efficiënt inzetten van personeel. C-Port is dé flexibele partner die (haven)logistieke vakmensen levert. Samen met 160 vaste collega’s zijn wij actief in de havens van Zuid-West Nederland. Door deze focus kennen wij de (haven)logistieke branche en de werkzaamheden goed. Wij weten wat er van ons gevraagd wordt. 

•  Collega’s, die continue scholing & coaching krijgen en bij ons in dienst zijn;
•  Collega’s met ervaring in flexibele inzetbaarheid, verschillend werk en projecten;
•  Ervaring met lang- en kortlopende projecten, zoals dag- en weekplanning;
•  In de (haven)logistiek is geen dag hetzelfde: flexibel meebewegen met behoud van vakmanschap, is waar wij voor staan!

Personeel van C-Port

De vakpool van C-Port bestaat uit circa 160 gespecialiseerde en gecertificeerde (haven) logistieke collega's. Al deze collega's zijn in dienst bij C-Port en worden ingezet op talloze (haven) logistieke werkzaamheden bij diverse klanten in regio zuid-west Nederland. Om de kwaliteit, productiviteit, veiligheid en flexibiliteit te waarborgen investeren wij in onze collega's door middel van coaching en opleiding. Hierdoor zijn zij snel bij uw organisatie inzetbaar! 

Nieuwsgierig naar onze dienstverlening? 

Benieuwd wat de veerkracht van C-Port voor u kan betekenen en hoe dit naar voren komt in de dienstverlening? Wij willen u graag verrassen! Neem dan ook contact met ons op, dan laten wij u graag op een laagdrempelige manier kennismaken met onze collega's! 

Veerkracht