Medewerkers

Bij C-Port staan de medewerkers centraal. Onze collega's zijn specialisten in de haven logistieke branche. Veel van onze collega's zijn breed inzetbaar. Dit betekent dat veel van onze collega's meerdere functies kunnen uitoefenen. Dit hebben ze niet alleen opgepakt, samen met ons zijn zij gaan kijken wat de ambities zijn en waar de kansen liggen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook tijd en aandacht voor goede instructies en duidelijkheid over wat je moet doen en wat er van je verwacht wordt. Dat is ook belangrijk voor jou, ons en onze opdrachtgevers.

Jurgen aan het woord:

Ik werk al meer dan 12 jaar bij C-Port. Ik ben blij met mijn vastigheid maar ook met het feit dat ik verschillende werkzaamheden kan uitvoeren op meerdere terminals!

Adam aan het woord:

Ik werk sinds enige tijd via C-Port als heftruck- en reachtruckchauffeur in een twee ploegen rooster! Ik ben blij met de heldere communicatie en duidelijke afspraken. 

Rob aan het woord:

Sinds de eerste dag heb ik het geweldig naar mijn zin bij C-Port. Ik heb in het verleden via verschillende organisaties gewerkt maar hier heb ik het gevoel dat ze mij echt waarderen!

Luuk aan het woord:

Ik hou er van om lekker fysiek bezig te zijn, via C-Port ben ik momenteel veel aan het lashen! Belangrijk bij het lashen? Mentaliteit, flexibiliteit en dat je fysiek in orde bent! 

Ayoub aan het woord:

Ik ben bij C-Port binnengekomen met weinig (haven)logistieke ervaring maar de afgelopen tijd heb ik al op verschillende terminals mogen werken en daarnaast heb ik direct bij indiensttreding mijn heftruckcertificaat mogen behalen! 

Wat kan C-Port voor jou betekenen?

C-Port is een haven logistieke dienstverlener.

Met andere woorden: wij zijn een detacheringsbureau actief in de havens van Zuid-West Nederland. Het grootste verschil met een uitzendbureau is dat wij werken volgens het 'ketensysteem' in plaats van het 'fasensysteem' dat uitzendbureaus hanteren. Dit betekent dat je via ons snel vastigheid en stabiliteit kan krijgen. Dit is voor ons alleen maar gunstig, wat stabiliteit betekent ook een rustige privé situatie.

Je kan via ons aan de slag bij mooie organisaties in de havens van o.a. Rotterdam, Moerdijk en Vlissingen. Sommige collega's werken structureel mee bij een vaste opdrachtgever. Er zijn ook collega's die graag veel ervaring willen op doen in verschillende functies. Het principe 'breed inzetbaar' betekent bij ons dat je bij verschillende opdrachtgevers in verschillende functies kan opereren. Dit is niet altijd mogelijk vanaf de eerste dag. Samen met C-Port ga je daar voor zorgen. Want collega's met de juiste mentaliteit, ambitie en flexibiliteit, daar kunnen wij wat mee! Ga jij de uitdaging aan?

Opleidingsmogelijkheden?

Werkervaringsplek en cursussen

Als je aan het werk bent bij C-Port zijn er verschillende mogelijkheden om door te groeien. Zo kunnen wij jou een werkervaringsplek of vakgerichte cursus aanbieden. Bij een werkervaringsplek kan je jouw werkervaring uitbreiden. Belangrijk is wel dat er al een basis is. Bij cursussen kun je denken aan het behalen van certificaten die nodig zijn om jouw werk veilig en volledig uit te kunnen voeren. Voor ons is ervaring en mentaliteit belangrijker dan certificaten.

Welke mogelijkheden heeft C-Port?

Bij het bepalen van de juiste cursus wordt er gekeken naar jouw achtergrond, ambities en onze mogelijkheden. Samen kijken we wat voor ons beide het beste is. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het behalen van een VCA, VAL of Terminaltrekkercertificaat.