Klanten

Samen met onze medewerkers zorgen wij ervoor dat uw capaciteitsproblemen worden verholpen door u een hoogwaardige dienstverlening te bieden. Dit doen wij o.a. door het leveren van (ploegen met) tijdelijke (haven)logistieke medewerkers met een hoge mate van betrokkenheid. Achter onze flexibele medewerkers staat een professioneel en gedreven kantoorteam. Een team dat weet hoe het werkt in de havens en de logistiek omdat ze er zelf al jaren werken. Het team met onze Accountspecialisten is altijd bereikbaar, vanzelfsprekend ook buiten kantooruren. Zij zorgen ervoor dat alles keurig voor u wordt geregeld, snel en zonder omwegen. 

Onze havenlogistieke medewerkers zijn vakspecialisten zoals: stuwadoors, riggers, heftruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs, tugmasterchauffeurs, reachstackerchauffeurs, (bovenloop)kraanmachinisten, controleurs en terminalmedewerkers. Direct op zoek naar extra personeel? Neem dan contact met ons op!

Regio Rijnmond

C-Port / Naomi Groenewoud

 
   Naomi Groenewoud
   06-19284152
   Naomi.Groenewoud@c-port.nl

Regio Zeeland

BW_

 
   Brenda Wiessner
   06-50081890
   Brenda.Wiessner@c-port.nl

Kloosterboer aan het woord

C-Port is al jaren onze vaste partner betreft flexibele arbeid en dat is voor ons van strategisch belang. Zo blijven we wendbaar en flexibel!

Alpherium aan het woord

De pieken en dalen in werkaanbod regelden we via C-Port en dat loopt, wanneer nodig, altijd gesmeerd!

Wie zijn wij?

C-Port is een (haven)logistieke dienstverlener met ca. 160 gespecialiseerde en gecertificeerde medewerkers in vaste dienst. De activiteiten van C-Port bestaan uit, het ten behoeve van opdrachtgevers:

  • verrichten van (haven)logistieke werkzaamheden, zoals het laden en lossen van schepen en andere vervoersmiddelen, al dan niet met heftrucks, kranen of andere hulpmiddelen;
  • het in- en uitslaan van goederen in terminals, evenals het verrichten van value added services aan goederen binnen het logistieke proces;

C-Port is thuis in de wereld van scheepvaart en logistiek en opereert in de havens van Zuid-West Nederland.

Wat doen wij?

Flexabiliteit met behoud van vakmanschap!

Kwaliteit, permanente educatie, service, flexibiliteit en productiviteit zijn de pijlers waarop C-Port is gegrondvest. Als specialist hecht C-Port grote waarde aan het bieden van vakopleidingen aan haar medewerkers.

Het personeelsbestand van C-Port bestaat dan ook uit geschoolde en gekwalificeerde havenwerkers, waaronder stuwadoors, dekgasten, heftruckchauffeurs, tugmasterchauffeurs, reachstackerchauffeurs, reachtruckchauffeurs, kraanmachinisten, riggers, laad- en lospersoneel en aanverwante functies binnen de logistiek. Daarnaast beschikt C-Port over eigen leidinggevend en toezichthoudend personeel.