Bedrijfsprofiel

Thuis in de haven!

C-Port is een (haven)logistieke personele dienstverlener met ca. 160 vakbekwame medewerkers in vaste dienst. Wij zorgen voor arbeidsflexibiliteit met behoud van vakmanschap, op een voor de markt onderscheidende wijze. Dit doen we vanuit twee kantoren, te weten Vlissingen en Rotterdam en zijn voornamelijk actief in de havens & logistiek in Zuidwest Nederland.

Wij doen dit middels een pool met (haven)logistieke medewerkers in vaste dienst, ons vakpoolconcept. Dit is dé moderne vorm van arbeidsflexibiliteit, op deze manier geeft C-Port invulling aan de behoefte van opdrachtgevers, nl. arbeidsflexibiliteit met behoud van vakmanschap én de behoefte van haar (haven)logistieke medewerkers, nl. perspectief d.m.v. vaste contracten met loopbaanontwikkeling.

Wij zorgen samen met onze (haven)logistieke medewerkers dat uw (haven)logistieke capaciteitsproblemen worden verholpen en u wendbaar en veerkrachtig blijft en een hoogwaardige dienstverlening kunt bieden aan uw klanten. Dit doen we o.a. door het:

leveren van tijdelijke (haven)logistieke medewerkers
Wij leveren diverse (haven)logistieke ervaren en goed opgeleide (haven)logistieke medewerkers zoals: stuwadoors, heftruck- en reachtruckchauffeurs, tugmasterchauffeurs, reachstackerchauffeurs, (bovenloop)kraanmachinisten, controleurs, tallymedewerkers, terminalmedewerkers en riggers.

leveren van ploegen met (haven)logistieke medewerkers
Naast het leveren van individuele (haven)logistieke medewerkers, leveren wij ook complete ploegen. Zij voeren (haven)logistieke activiteiten voor u op een professionele wijze uit. Indien gewenst zorgen wij ook voor een meewerkend voorman en het materiaal.

aanneming van stuwadoorsactiviteiten of andere logistieke projecten
Wilt u (haven)logistieke activiteiten in zijn geheel uitbesteden, dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij nemen activiteiten en projecten van u aan en zorgen ervoor dat deze op een vakkundige manier worden uitgevoerd.

leveren van specialisten voor Value Added Logistics (VAL) activiteiten
Levert u een toegevoegde waarde aan logistieke processen, de zogenaamde Value Addes Logistics activiteiten? Ook voor deze werkzaamheden hebben wij de juiste specialisten.

Wij verzorgen dus de strategische flexibele schil van (haven)logistieke bedrijven, zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun core business. Wij zorgen dat onze klanten de juiste vakbekwame (haven)logistieke medewerkers beschikbaar hebben op de juiste momenten, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over veiligheid, kwaliteit en productiviteit.

Vanzelfsprekend beschikt C-Port als bedrijf, net als al onze (haven)logistieke medewerkers, over de vereiste certificaten die horen bij een professioneel bonafide bedrijf (NEN 4400-1, SNA en VCU).