W&S Trajecten

Werving & Selectie, het is niet de kernactiviteit van onze organisatie. Toch hebben wij de afgelopen jaren een aantal W&S trajecten opgepakt voor verschillende klanten. Grootste gedeelte van die trajecten was direct succesvol. In sommige gevallen is gebleken dat er na enkele weken toch geen 'match' was tussen de opdrachtgever en de kandidaat. In dergelijke gevallen gaan wij direct op zoek naar een goede vervanger. 

Straddle Carrier & Empty-Handler

Vorig jaar hebben wij voor een organisatie in regio Moerdijk een succesvol W&S traject gedaan voor een combifunctie. In deze functie ga je werken als logistiek medewerker op de Straddle Carrier, Empty-Handler, Terminaltrekker en heftruck. Je bent verantwoordelijk voor het complete logistieke aspect op de terminal van de klant. Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. 

Op het moment van schrijven hebben wij voor dezelfde klant, deze functie weer openstaan, dit ter uitbreiding van het team. Heb je interesse? Kijk dan snel op onze vacaturepagina. Wil je meer weten over de Werving & Selectie opties via C-Port? Neem dan contact op met onze collega, Hans Hermsen. 

Empty Handler - Tankcontainers