Vaste contracten aangeboden

Leuke dingen in ons werk? Onder andere de samenwerking tussen de collega's op kantoor en de haven logistieke collega's. Collega's op kantoor hebben contact met de klanten, maken de afspraken en bespreken de de werkzaamheden, vervolgens is het altijd mooi om te zien hoe de havenlogistieke collega's de werkzaamheden uit voeren en het tot een goed einde brengen. 

Wat het werk daarnaast nog meer erg leuk maakt? Twee weken geleden hebben we met collega's op kantoor alvast een afspraak gehad ter voorbereiding op de beoordelingsgesprekken in januari. Er is toen ook besloten om 19 collega's vervroegd een vast contract aan te bieden. Dit vanwege het feit dat deze collega's zich dit jaar volledig hebben ingezet, een goede ontwikkeling hebben doorgemaakt en daarnaast erg flexibel zijn, wat erg fijn is met de, soms complexe, planning waar wij mee te maken hebben.

De desbetreffende collega's zijn allemaal op de hoogte gebracht en worden rondom de kerstborrels uitgenodigd op kantoor! Leuk nieuws richting einde van het jaar! 

C-Port