Rijden van Bigbags

Bij één van onze opdrachtgevers uit Noord-Brabant leveren wij op projectbasis een aantal havenlogistieke medewerkers voor het verrichten van heftruckwerkzaamheden. In deze operatie gaat het om het lossen van een schip vol met bigbags. Deze worden op de kade weggezet tot drie hoog in de tier. Onze medewerkers rijden bij deze opdrachtgever op Hyster heftrucks en rijden per rit twee bigbags weg. Dit gebeurt door de lepels door de lussen van de bigbag te steken. 

Onze opdrachtgever heeft geen doorlopende, structurele behoefte aan inhuur; alleen behoefte wanneer er een schip voor de kade ligt. C-Port ondersteunt de opdrachtgever om, een volledig afgeladen schip, in twee dagen succesvol te lossen en de bigbags goed en veilig weg te zetten. 

Voor de opdrachtgever is het van belang dat hij, ondanks dat hij een aantal losse schepen per periode ontvangt, zoveel als mogelijk dezelfde medewerkers kan inhuren. Deze medewerkers zijn ingewerkt en daardoor bekend met de specifieke werkzaamheden van deze klant en weten dus precies wat ze moeten doen. Dit komt de productiviteit en, niet onbelangrijk, de veiligheid ten goede. Aangezien de collega's een aantal keer per periode nodig zijn, is het een mooie uitdaging voor C-Port om dezelfde medewerkers te leveren aan deze opdrachtgever. 

 

C-Port - Heftruck