Planbition nieuwe plansoftware

Wij zijn bij C-Port de afgelopen maanden druk bezig geweest om opnieuw naar het planproces te kijken. In deze periode hebben wij kritisch gekeken naar de huidige manier van plannen en waar de verbeterpunten zitten. De punten die naar voren zijn gekomen, zijn vervolgens meegenomen in de keuze voor nieuwe plansoftware. 

De afgelopen periode is onze collega Adriaan, samen met Planbition, druk bezig geweest met het inregelen van de gehele omgeving waarin wij sinds deze week deels live zijn gegaan. Met deze stap maken we een inhaalslag op het planproces. Grote winst zit hem in eerste instantie in de koppelingen met andere interne systemen. Daarnaast is het gemakkelijker voor de C-Port collega's om, middels de app of website, de beschikbaarheid te kunnen doorgeven, terug te kijken op gewekte diensten en vooruit kijken naar het toekomstige rooster. 

Ondanks de bijzondere periode gaan wij vanuit C-Port wel door met de livegang. Alle collega's zullen dan ook binnenkort geïnformeerd worden over deze ontwikkeling. 

C-Port - Planbition