Maatregelen coronavirus (III)

Vanuit C-Port willen wij graag een update geven over de maatregelen die wij hanteren n.a.v. de laatste persconferentie en richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Waar wij in onze eerdere berichtgeving juist spraken over een versoepeling van de maatregelen m.b.t. bezoek van het kantoor en interne- en externe afspraken komt daar helaas een verscherping aan. Het zal niemand ontgaan zijn dat de meest recente ontwikkelingen op het gebied van COVID-19 niet positief zijn en de meest recente persconferentie dan ook verscherping van maatregelen aankondigde. 

Vanuit C-Port volgen wij de richtlijnen van het RIVM en vallen daarom terug op de eerdere maatregelen, deze zijn hier te vinden. Onderstaand een korte samenvatting:

  • Het kantoorteam van C-Port werkt vanaf diverse locaties zodat men niet fysiek met elkaar in contact komt.
  • Alle niet cruciale interne- en externe afspraken worden verplaatst naar een later moment of vinden online plaats. 
  • Wat betreft de inzet van onze collega's. Vanuit C-Port staan wij in direct contact met onze klanten en wij vragen je om de regels van de desbetreffende werklocatie te volgen. Heb je vragen? Neem dan contact op met één van de Accountspecialisten. 
  • Wat betreft het hebben van vragen vanuit onze collega's met betrekking tot griepklachten e.d., neem bij twijfel altijd contact op met één van de Accountspecialisten of bel buiten kantoortijden naar het 24/7 nummer. Daarnaast volgen wij alle RIVM richtlijnen rond het wel of niet naar werk laten komen bij klachten of rondom corona testen van jezelf of huisgenoten. 

Wij willen nogmaals bij alle collega's benadrukken, volg de voorgeschreven richtlijnen op en gebruik daarnaast je gezonde verstand. Daarnaast nogmaals een dank naar alle collega's en iedereen die ook tijdens deze periode de logistiek draaiende houdt!

C-Port corona covid