Maatregelen coronavirus (II)

Vanuit C-Port willen wij graag met een update komen over de eerder aangekondigde maatregelen die wij hadden genomen. Deze zijn hier terug te vinden. Aangezien er in de afgelopen periode, en ook vanaf 1 juni, de nodige versoepelingen gaan plaatsvinden vanuit de overheid in samenspraak met het RIVM, wijzigen er ook een aantal zaken voor C-Port. De wijzigingen en gevolgen daarvan staan hieronder kort beschreven. 

Wijzigingen

  • Vanaf week 23 houden wij weer gesprekken op de kantoren in Rotterdam en Vlissingen. Onder deze gesprekken verstaan wij, afspraken met klanten, sollicitatiegesprekken met kandidaten en coachingsgesprekken met onze collega's. 

Op de poster die u hiernaast treft staat kort en bondig een uitleg over de maatregelen die wij nemen om bovenstaande op een veilige en verantwoorde manier uit te kunnen voeren. Wij vragen een ieder om hier rekening mee te houden. De belangrijkste punten:

  • Hou 1,5 meter afstand
  • Hou de eigen gezondheid goed in de gaten. Gezondheidsklachten? Neem contact op met C-Port, dan verplaatsen wij de afspraak of wijzigen het naar een online videocall. 

Laten we met elkaar verspreiding voorkomen, zodat we elkaar zo snel mogelijk weer op een verantwoorde manier kunnen ontmoeten. Via deze weg willen wij nogmaals onze collega's bedanken die de afgelopen periode, onder bijzondere omstandigheden, het werk hebben doorgezet.  

COVID Poster