Logistiek in een koel- vrieshuis

Bij één van onze vaste opdrachtgevers in de haven van Rotterdam leveren wij al enkele jaren een vaste ploeg logistieke collega's. Wij ondersteunen daar onze klant op het gebied van heftruck-, reachtruckchauffeurs, controleurs en terminaltrekkerchauffeurs. De collega's komen te werk in één van de modernste koel- en vrieshuizen in Nederland. 

De opdrachtgeer is actief in de AGF sector, hoofdzakelijk fruit. Hierbij valt te denken aan, sinasappels, mango's, druiven maar ook avocado's. De locatie heeft een opslagcapaciteit van 40.000 pallets, waarvan 10.000 pallets gechikt zijn voor vriesopslag en 30.000 voor koelopslag. Op de bagene grond bevindt zich een expeditieruimte van 7500 m2 met 38 dockshelters en op de eerste verdieping is een in- en ompakruimte voor AGF ingericht die tevens is voorzien van rijpingskamers. 

Onze collega's werken in een vast 2-ploegenrooster. Alle collega's hebben al eerder ervaring opgedaan 'in het fruit' en waren daardoor snel productief, groot voordeel voor de opdrachtgever. Onze collega's worden ingezet voor het stuffen en strippen van containers en het wegzetten in de stellingen. Gaat voornamelijk om pallets maar ook om losse producten of vaten. 

C-Port