Even voorstellen: Sven van Liere

Mogen wij aan u voorstellen? Onze nieuwe collega Sven van Liere! Hij zal gaan starten op kantoor Vlissingen, waar hij zich bezig zal gaan houden op het gebied van recruitment en new business! 

Naam: Sven van Liere
Woonplaats: Goes
Functie: Accountmanager
Opleiding: HBO Communicatie

Wat heb je hiervoor gedaan? Na mijn school ben ik gaan werken bij DPG Media. Hieronder vallen onder andere de PZC, het AD en NU.nl. Ik heb daar het eerste jaar gewerkt als account consultant en de laatste twee jaar als accountmanager.

Eerste indruk van C-Port: Mijn eerste indruk van C-Port is dat het een fijn bedrijf met korte lijnen is en dat ze  goed en persoonlijk contact hebben met hun werknemers. De eerste dagen voelde ik me meteen thuis in het team.

Sterke punten? Flexibel, sociaal, doorzetter

Waarvan krijg je energie in je werk? Ik krijg energie van afwisselend werk en prettig contact met klanten. Daarnaast vind ik een goede werksfeer erg belangrijk.

Wat doe je in het weekend? Op zaterdag ben ik te vinden op de velden van Luctor Heinkenszand, waar ik trainer ben van de JO15-1. In de avond drink ik graag een biertje met vrienden. Naast de voetbal tennis ik drie keer per week. Op zondag kijk ik vaak voetbal met vrienden.

Favoriete bestemming: Kroatië, Portugal en Oostenrijk
Favoriete muziek: Van alle markten thuis.
Waar mogen wij jou voor wakker maken? Een goede pot voetbal of een leuk festival!

Sven van Liere