Even voorstellen: Raymon Thiel

Mogen wij aan u voorstellen? Onze nieuwe collega Raymon Thiel! Hij zal gaan starten op kantoor Vlissingen, waar hij zich bezig zal gaan houden met alles op het gebied van recruitment, in de functie van Accountspecialist! 

Naam: Raymon Thiel
Woonplaats: Middelburg
Functie: Accountspecialist
Opleiding: Juridisch medewerker

Wat heb je hiervoor gedaan? Voor ik bij C-Port ben begonnen ben ik werkzaam geweest als supervisor in diverse Zeeuwse KPN winkels. In de winkels was ik medeverantwoordelijk voor de dagelijkse sturing op resultaat en klanttevredenheid.

Eerste indruk van C-Port: Vanaf het eerste moment had ik het gevoel dat ik in een warm bad terecht zou komen en dat gevoel is op mijn eerste dag direct bevestigd.

Waarvan krijg je energie in je werk? Ik krijg er energie van in mijn werk als je als team samen een resultaat kan behalen. Als team dien je natuurlijk goed samen te werken en ik geniet er van als iedereen voor elkaar een stapje extra wil zetten!

Wat doe je in het weekend? Ik ben voornamelijk te vinden op het voetbalveld! Ik voetbal bij GPC Vlissingen en ieder weekend ben ik dus op- en naast het voetveld te vinden. 
Favoriete bestemming: Bonaire, duidelijk! Iedereen spreekt Nederlands maar ondertussen zit je met 30+ graden in de zon!
Favoriete muziek: Ik kan naar bijna alles wel luisteren. Vooral Nederlandstalig vind ik leuk en dan letterlijk ales. Van rap/R&B tot Hazes!
Waar mogen wij jou voor wakker maken? Voor een goede pot voetbal of Indisch eten! 

Raymon Thiel