Even voorstellen: Esmee Welleman

Mogen wij aan u voorstellen? Onze nieuwe collega Esmee Welleman! Zij zal gaan starten op kantoor Vlissingen, waar zij zich bezig zal gaan houden als HR Backoffice medewerker! 

Naam: Esmee Welleman
Woonplaats: Middelburg
Functie: HR Backoffice medewerkster
Opleiding: HBO Personeel & Arbeid

Wat heb je hiervoor gedaan? Voordat ik naar C-Port kwam heb ik meerdere functies gehad. Tot eind 2019 was ik hoofdagent bij de Politie Zeeland, team Walcheren. Daarna was ik wat zoekende en ben ik onder andere personeelsconsulent bij het Gors in Goes geweest en daarna heb ik gewerkt als toezichthouder woninggebruik bij de gemeente Veere. Bij het Gors was een tijdelijke baan en bij de gemeente Veere miste ik de uitdaging in het werk. Nu werkzaam bij C-Port en ik heb er veel zin in. De collega’s zijn heel erg aardig en ze geven mij meteen het gevoel dat ik erbij hoor.

Eerste indruk van C-Port: Ik heb meteen het gevoel gekregen dat ik bij het team hoor. Het is een warm bad waar ik in terechtgekomen ben. Ik vind  C-Port laagdrempelig en dat maakt dat je makkelijk contact maakt en binnen stapt voor zowel medewerkers als klanten.

Waarvan krijg je energie in je werk? Om met zijn allen hard te werken en proberen het beoogde doel te halen.

Wat doe je in het weekend? Ik wandel graag met onze honden in het bos, we gaan graag op vakantie en kijk graag films en series.
Favoriete bestemming: Spanje, Griekenland en Oostenrijk.
Favoriete muziek: Ik luister vaak naar SLAM FM op de radio.
Waar mogen wij jou voor wakker maken? Voor een Big Mac van de McDonalds :-)

Esmee Welleman