Even voorstellen: Brenda Wiessner

Mogen wij aan u voorstellen? Onze nieuwe collega Brenda Wiessner! Zij zal gaan starten op kantoor Vlissingen, waar zij zich voornamelijk bezig gaat houden met new business!

Naam: Brenda Wiessner-Mulder
Woonplaats: Vlissingen
Functie: Accountmanager
Opleiding: Verzorgde IG / SEU

Wat heb je hiervoor gedaan? Ik heb hiervoor bij Stoffels Bleijenberg als medewerker business support gewerkt en daarvoor als intercedent werkzaam geweest bij Actief Werkt! Maar mijn meeste jaren heb ik gespendeerd in de zorg.

Eerste indruk van C-Port: Ik ben echt in een warm bad terecht gekomen. Langs alle kanten heb ik het gevoel dat ik hier welkom ben. De kracht van C-Port zit hem vooral in het laagdrempelige richting onze medewerkers en het contact met onze klanten. 

Waarvan krijg je energie in je werk? Ik hou van de afwisseling. Het ene moment zit je in gesprek met een potentiële nieuwe collega en het andere moment ben je in gesprek met een (potentiële) klant om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat doe je in het weekend? In het weekend ben ik veel te vinden in de keuken en probeer ik zoveel mogelijk met ons gezin in de weer te zijn en nog naar vrienden te gaan. Op de zondag probeer ik meestal een rondje hard te lopen.
Favoriete bestemming: Mexico, Kroatië, Spanje en Frankrijk.
Favoriete muziek: Ik luister eigenlijk naar alles. Maar voornamelijk wat er voorbij komt op de radio. 
Waar mogen wij jou voor wakker maken? Dat is een makkelijke ;-) Sushi en als we op vakantie gaan. Verder bij voorkeur liever niet, haha. 

Brenda Wiessner