Een werkdag van... Richard!

Wij willen jullie dit keer meenemen in een werkdag van één van onze Accountspecialisten in Vlissingen. In de functie van Accountspecialist bij C-Port staan drie pijlers centraal: Accountmanagement, Poulebeheer en Planning. 

Richard is één van de drie accountspecialisten in Vlissingen. Richard is sinds juni 2008 in dienst bij C-Port en heeft de afgelopen jaren het nodige zien veranderen in de branche, bij klanten en in de arbeidsmarkt. Aangezien de planning een belangrijk onderdeel is van de dagelijkse werkzaamheden, zijn alle accountspecialisten om de twee weken eindverantwoordelijk voor de planning in regio Vlissingen. 

Als je verantwoordelijk bent voor de planning begint de dag met een korte terugblik op de dag daarvoor. Hoe is het gisteren gegaan, wat is er belangrijk vandaag en zijn er zaken waar ik morgen rekening mee moet houden? Vervolgens hebben wij vooroverleg bij één van onze grootste klanten (Kloosterboer). Hier lopen wij de dagplanning door voor de volgende dag. Nadat wij overleg hebben gehad met onder andere de planafdeling ga ik terug naar kantoor op een eerste opzet te maken. Niet alle collega's worden ingezet op dagbasis, sommige collega's werken op week- of maandbasis. Er zijn ook veel collega's die structureel meedraaien in het rooster van de klant. Uiteraard ga ik, samen met mijn collega's, ook het "net" ophalen bij onze andere klanten die te maken hebben met dagplanning. 

Als de eerste opzet is gemaakt bespreek ik deze samen met de planners. Als de puzzel compleet is en volledig klopt worden alle collega's via de sms of WhatsApp aangezegd, zodat ze weten waar en hoe laat ze de dag daarna mogen werken.

Gedurende dag heb ik regelmatig contact met mijn collega in Rotterdam. Aangezien sommige collega's woonachtig zijn tussen Rotterdam en Vlissingen kunnen zij in beide regio's aan de slag. Het is goed om van elkaar te weten wat er speelt. Op die manier kan je snel schakelen wanneer we in de knel komen. 

Aan het einde van de dag wordt de planning naar alle interne collega's verstuurd zodat zij op de hoogte zijn van hetgeen er morgen op de planning staat. Als afsluiter loopt één van onze collega's nog binnen op kantoor. Hij had een sms'je gekregen dat zijn nieuwe werkkleding binnen is gekomen.

C-Port kantoor