Combitruck chauffeur

Een organisatie in de haven van Rotterdam belde ons begin dit jaar op, zij hadden per direct behoefte aan een combitruck chauffeur. Nu zijn wij vanuit C-Port wel bekend met deze functie maar toch komen wij het niet vaak tegen. Gelukkig konden wij al snel iemand vinden en is die persoon in kwestie gestart. Beide partijen waren erg blij met elkaar en de collega in kwestie is dan ook in dienst getreden bij de klant. 

Gezien er niet direct opnieuw extra inhuurbehoefte was, spraken we af om contact te houden voor de toekomst. En dat is maar goed ook, want enige tijd later stopte het project van één van onze vaste collega's bij een andere klant. Wij wisten dat deze collega ook ervaring had op de combitruck en dat de klant wellicht interesse zou hebben. We hebben een kennismaking ingepland en dat was direct positief. Win-Win, collega direct doorgeschoven op een ander project en de klant blij met deze nieuwe aanwinst! 

Het betreft overigens een op- en overslag warehouse voor bioplastics. Het heeft een oppervlakte van 35.000 palletplaatsen en pallets worden maximaal zes hoog weggezet. 

Weten wat C-Port kan betekenen? Neem dan contact met ons op! 

RPH