Bedrijfsfeest 10 jarig bestaan!

Aangezien C-Port dit jaar 10 jaar bestaat hebben wij op zaterdag 26 mei jl. alle collega's en partners uitgenodigd om dit te vieren. Aangezien C-Port al jaren thuis is in de haven, moest dit feest natuurlijk plaatsvinden op het water. En waar kan je dat dan beter doen dan in Rotterdam? De grootste haven van Nederland!

De collega's hoefden zich geen zorgen te maken over het vervoer van en naar het feest, daar was allemaal gezorgd. Het feest vond plaats op de Grace Kelly, een schitterend jacht van de evenementenorganisatie, Constant in Beweging.

Wij zijn gestart bij de Kuip en hebben vervolgens, onder het genot van een koud biertje, wijntje of een goede cocktail koers gezet richting de Rotterdamse haven. Eenmaal onderweg kon men genieten van een walking dinner. Door het schitterende weer bevond bijna iedereen zich op het bovendek, enkele collega's waren echter niet weg te slaan bij het casino, waar men fiches kon winnen voor diverse prijzen. 

Halverwege de avond hebben wij Edsilia Rombley opgehaald en genoten van een mooie show, vol goede meezingers. Als afsluiter was er bij de Kuip een 9 minuut durende vuurwerkshow. 

Vanuit C-Port kijken wij terug op een mooie avond! Wij willen nogmaals alle collega's bedanken voor de inzet de afgelopen jaren, op naar nog meer mooie jaren! 

Sfeerimpressie

C-Port 10 jarig bestaan, Grace Kelly, Rotterdam C-Port 10 jarig bestaan, Grace Kelly, Rotterdam C-Port 10 jarig bestaan, Grace Kelly, Rotterdam C-Port 10 jarig bestaan, Grace Kelly, Rotterdam C-Port 10 jarig bestaan, Grace Kelly, Rotterdam C-Port 10 jarig bestaan, Grace Kelly, Rotterdam