Voor klanten

Speciaal voor onze klanten

Onze havenlogistieke medewerkers zijn vakspecialisten zoals:

Stuwadoors, riggers, heftruckchauffeurs, reachtruckchauffeurs, tugmasterchauffeurs, reachstackerchauffeurs, (bovenloop)kraanmachinisten, controleurs, tally-medewerkers en terminalmedewerkers.

Samen met onze medewerkers zorgen wij ervoor dat uw capaciteitsproblemen worden verholpen door u een hoogwaardige dienstverlening te bieden.Dit doen wij o.a. door het leveren van (ploegen met) tijdelijke vakspecialisten met een hoge mate van betrokkenheid.

C-Port is VCU gecertificeerd. U heeft hierdoor de zekerheid dat medewerkers van C-Port altijd volgens de voorschriften werken. Indien gewenst kunnen wij u daarnaast adviseren over eventuele risico’s op de werkplek en maatregelen waardoor ongevallen kunnen worden voorkomen. Ook kunnen we u helpen bij de verstrekking van de juiste beschermingsmiddelen aan werknemers.

C-Port BV voldoet vanzelfsprekend aan de NEN 4400-1 norm. Sinds 2007 is er één onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen: de norm van de Stichting Normering Arbeid (SNA). 

SNA-gecertificeerde uitleners en (onder)aannemers bewijzen met het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid onder andere dat hun (personeels)administratie op orde is, dat zij op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afdragen en dat hun medewerkers gerechtigd zijn om arbeid in Nederland te verrichten. Kortom, de bij de SNA geregistreerde ondernemingen zijn betrouwbare partners voor ondernemingen die arbeid inlenen of werk uitbesteden. Het Certificaat kunt u bij Stichting Normering Arbeid opvragen.

Achter onze flexibele medewerkers staat een professioneel en gedreven kantoorteam. Een team dat weet hoe het werkt in de havens en de logistiek omdat ze er zelf al jaren werken. Het team met onze logistieke planners is altijd bereikbaar, vanzelfsprekend ook buiten kantooruren. Zij zorgen ervoor dat alles keurig voor u wordt geregeld, snel en zonder omwegen. U hoeft maar te bellen en zij staan voor u klaar!

  • Hoogwaardig
  • Betrokkenheid
  • Vakspecialisten
  • NEN 4400-1
  • Value Added Logistics
  • VCU

Onze partners

International Lashing service
Heerema fabrication group
Damen shipyards Vlissingen
Damen shipyards Rotterdam
Coroos, samenwerkingspartner, netwerkpartner
c ro ports
van Pelt & Schreijer
Verbrugge, samenwerkingspartner
mammoet , samenwerkingspartner
Broekman
Kloosterboer, samenwerkingspartner
Bow terminal, samenwerkingspartner
zeelandia, samenwerkingspartner
Supermaritime, samenwerkingspartner
c steinweg group, samenwerkingspartner

Samen werken met C-Port

Samenwerken met C-Port is voor zowel klanten als werknemers een prettige ervaring. Door onze goed geschoolde medewerkers wordt er met de nodige inzet veel werk verzet in korte tijd.

Contact Vraag

C-port_final