Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !

Zeeuwse Heftruck Cup 2017

Zaterdag 24 juni jl. streden 14 heftruckchauffeurs om de titel Beste Heftruckchauffeur tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup. Voor de 3e keer op rij was de Cup een prooi voor de fanatieke Kees Haak, waarmee zijn totale aantal overwinningen op 4 komt. Een indrukwekkende prestatie van de heftruckchauffeur, die in het dagelijks leven op de heftruck rijdt bij Elopak in Terneuzen.

De winst van Kees Haak was zeker geen 'makkie'. Het deelnemersveld bestond uit een groot aantal zeer ervaren heftruckchauffeurs, waarbij met name de bedrijven Altrad Balliauw en PTT goed vertegenwoordigd waren met respectievelijk 4 en 5 deelnemers! Het was vooral Andrzej Zukowski van Altrad Balliauw die Haak het vuur aan de schenen legde en zelfs bij 2 praktijkoefeningen de meeste punten en de snelste tijd behaalde. Het bleek uiteindelijk echter net niet voldoende te zijn. Het verschil tussen de nummers 1, 2 en 3 was bijzonder klein, maar uiteindelijk wist Kees Haak zich wederom te onderscheiden als de meest precieze heftruckbestuurder. Zukowski legde beslag op de 2e plaats en het podium werd vervolledigd door Mike Lelie, collega heftruckchauffeur van Zukowski bij Altrad Balliauw.

Net als de voorgaande edities vond de wedstrijd plaats tijdens de Havendagen op de Scheldeboulevard in Terneuzen. Alle deelnemers kregen 4 praktijkopdrachten voor de kiezen en 1 theorie onderdeel waarbij de kennis van veilig werken werd getest. Zoals ieder jaar staan de praktijkopdrachten volledig in het teken van behendigheid, zorgvuldigheid en snelheid. In het kader van het veilig werken werd aan precisie een hogere waardering toegekend dan aan de snelheid waarmee de oefening werd volbracht. Met andere woorden: De oefening foutloos volbrengen is belangrijker dan de snelste tijd neerzetten. Nieuw dit jaar was een opdracht waarbij men gebruik diende te maken van een vatenklem, een voorzetstuk waar velen zichtbaar een uitdaging was.

De organisatie van de Zeeuwse Heftruck Cup was net als afgelopen jaren in handen van Feyter Forklift Services en DINS Safety Training. Voor het eerst had C-Port zich ook bij het organiserend comité gevoegd.

 

Actueel

Nieuwe website!

Het jaar 2018 is ondertussen al weer even onderweg en door de drukte bij onze klanten en daardoor ook bij ons op kantoor is het al weer even geleden dat er een nieuw 'item' op de website is versche

Vacature: Administratief medewerk(st)er (Ingevuld)

Bij C-Port, zoeken we i.v.m. de groei van ons bedrijf en verschuiving van een aantal taken een enthousiaste, secuur werkende administratief medewerkster/receptioniste.

Reachstacker zoekt chauffeur!

De afgelopen periode heeft C-Port diverse nieuwe collega's mogen verwelkomen in Rotterdam. Daar zijn wij uiteraard harstikke blij mee!

Nieuwe foto's!

Donderdag 6 juli jl. was er een heuse "professionele fotoshoot" in de haven van Vlissingen.

Zeeuwse Heftruck Cup 2017

Zaterdag 24 juni jl. streden 14 heftruckchauffeurs om de titel Beste Heftruckchauffeur tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup.

General Manager

Roel Rapporteert

Met gepaste trots informeren wij u en al onze relaties over actuele, relevante en leuke branche-gerelateerde onderwerpen.