Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !

Roel Rapporteert

Roel Rapporteert

2017 is alweer voor 1/4 voorbij, wat vliegt de tijd toch! De eerste maanden van 2017 hebben we o.a. gebruikt voor het opstarten van verschillende (nieuwe) projecten bij onze klanten. Daarnaast waren er de jaarlijks terugkerende onderwerpen zoals het afsluiten van 2016, de beoordelingen van alle medewerkers en de noodzakelijke tariefdiscussie. 

C-Port heeft in 2016 mooie stappen gezet: lichte groei in Rotterdam en, overall qua resultaat, groei t.o.v. 2015. Bovendien hebben we voor 2017 nog grotere ambities. Een belangrijk onderdeel hiervan is omzetgroei met behoud van tevreden klanten en medewerkers.

In 2016 heeft onze salesinspanning geresulteerd in een aantal mooie nieuwe klanten (o.a. BOW/SIF, MCT, CTT, Indaver, Van der Vlist), verschillend qua omvang maar allemaal van toegevoegde waarde voor C-Port. Ook in 2017 zijn we al bij diverse nieuwe klanten gestart. Als C-Port zijn we trots dat we deze verantwoordelijke rol mogen vervullen voor onze klanten, waarbij wij flexibiliteit met behoud van vakmanschap bieden. Het is mooi dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de doelstellingen van onze klanten.

Goeyvaerts-r en Gooskens Hout zijn twee van die nieuwe klanten waar we als C-Port bijzonder trots op zijn. Verder starten we in mei ook op de nieuwe locatie van Kloosterboer in Rotterdam, Cool Port. Dit alles is natuurlijk prachtig nieuws voor 2017 maar niet zonder alle andere bestaande en nieuwe klanten te benoemen: juist al die relaties die onze dienstverlening al jaren inzetten en waarderen, maken dat wij als C-Port het verschil kunnen maken!

In deze digitale nieuwsbrief kunt u het volgende verwachten:

C-Port verzorgt flexibiliteit met behoud van vakmanschap en vanuit die rol delen wij onze visie op moderne arbeidsflexibiliteit met u. Daaropvolgend komt ons klant Alpherium aan het woord. Ik sprak eerder al over het behouden van tevreden klanten en Alpherium doet ‘een boekje open’ over C-Port en haar dienstverlening. Ook stelt een nieuwe C-Port-collega zich aan u voor. Last but not least hebben we een nieuw item opgenomen: ‘C-Port, open, nieuwsgierig en betrokken. U ook?’ hiermee willen we actief op zoek naar input van derden, klanten en relaties. Zo ontvangen we graag feedback waarmee wij onze dienstverlening verder kunnen ontwikkelen ten behoeve van klanten, de markt en medewerkers.

Ik wens u veel leesplezier. Vanzelfsprekend staan we open voor suggesties, we leren - zoals gemeld - graag van iedereen!

Met vriendelijke groet,                                                                                                                C-Port BV

Roel Latuheru                                                                                                                    General manager

 

General Manager

Actueel

Nieuwe website!

Het jaar 2018 is ondertussen al weer even onderweg en door de drukte bij onze klanten en daardoor ook bij ons op kantoor is het al weer even geleden dat er een nieuw 'item' op de website is versche

Vacature: Administratief medewerk(st)er (Ingevuld)

Bij C-Port, zoeken we i.v.m. de groei van ons bedrijf en verschuiving van een aantal taken een enthousiaste, secuur werkende administratief medewerkster/receptioniste.

Reachstacker zoekt chauffeur!

De afgelopen periode heeft C-Port diverse nieuwe collega's mogen verwelkomen in Rotterdam. Daar zijn wij uiteraard harstikke blij mee!

Nieuwe foto's!

Donderdag 6 juli jl. was er een heuse "professionele fotoshoot" in de haven van Vlissingen.

Zeeuwse Heftruck Cup 2017

Zaterdag 24 juni jl. streden 14 heftruckchauffeurs om de titel Beste Heftruckchauffeur tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup.

General Manager

Roel Rapporteert

Met gepaste trots informeren wij u en al onze relaties over actuele, relevante en leuke branche-gerelateerde onderwerpen.