Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !

Roel Rapporteert

Op het moment dat ik wilde beginnen aan mijn voorwoord voor de 2e C-Report dit jaar, werden we geconfronteerd met de zwartste dag uit de geschiedenis van ons bedrijf.

Onze collega Dave Vermeulen kwam op woensdag 12 oktober jl. om bij een fataal bedrijfsongeval bij een opdrachtgever. De zorg en nazorg voor de nabestaanden van Dave waren op dat moment het meest belangrijk. Dit hebben we zorgvuldig en op gevoel aangepakt en dat is gewaardeerd door de nabestaanden. Dat is fijn om te vernemen van hen, maar helaas krijgen zij en wij Dave hiermee niet terug…

Ook vanaf deze plek wil ik nogmaals uitspreken dat onze gevoelens en gedachten uitgaan naar Amber, Daniel, Glen, Saul †, Sarah, Hannah, Esther & Bram, familie en vrienden. Wij hopen oprecht dat zij de kracht en sterkte vinden om dit grote verlies te dragen.

Deze gebeurtenis maakt keihard duidelijk dat een ongeluk in een klein hoekje schuilt in ons werk: het is allemaal groot en zwaar materiaal en vaak dito lading. Veilig werken blijft voor ons dan ook een bijzonder belangrijk gespreksonderwerp tijdens de overleggen met klanten en relaties.
Want we willen toch allemaal dat iedereen na een dag hard werken weer veilig naar huis kan!

Wat kunt u in deze digitale nieuwsbrief van C-Port verwachten:

De flexibilisering van de arbeidsmarkt zet in stevig tempo door

  • De werkplek van Bert
  • Sales man met een missie: Hans Hermsen
  • Agenda
  • Column

Het is ongelooflijk maar we lopen alweer tegen het einde van het jaar

Sommige van u komen we de komende weken zeker tegen, anderen wellicht niet. Daarom maak ik vanaf deze plaats alvast gebruik van de mogelijkheid om u te bedanken voor de samenwerking in 2016. Wij zien uit naar voortzetting en intensivering van deze samenwerkingen!

Ik wens u veel leesplezier met onze digitale nieuwsbrief. Vanzelfsprekend staan we open voor uw suggesties, we leren graag!

Hartelijke groet, 

C-Port BV

Roel Latuheru

General manager

General Manager

Actueel

Nieuwe website!

Het jaar 2018 is ondertussen al weer even onderweg en door de drukte bij onze klanten en daardoor ook bij ons op kantoor is het al weer even geleden dat er een nieuw 'item' op de website is versche

Vacature: Administratief medewerk(st)er (Ingevuld)

Bij C-Port, zoeken we i.v.m. de groei van ons bedrijf en verschuiving van een aantal taken een enthousiaste, secuur werkende administratief medewerkster/receptioniste.

Reachstacker zoekt chauffeur!

De afgelopen periode heeft C-Port diverse nieuwe collega's mogen verwelkomen in Rotterdam. Daar zijn wij uiteraard harstikke blij mee!

Nieuwe foto's!

Donderdag 6 juli jl. was er een heuse "professionele fotoshoot" in de haven van Vlissingen.

Zeeuwse Heftruck Cup 2017

Zaterdag 24 juni jl. streden 14 heftruckchauffeurs om de titel Beste Heftruckchauffeur tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup.

General Manager

Roel Rapporteert

Met gepaste trots informeren wij u en al onze relaties over actuele, relevante en leuke branche-gerelateerde onderwerpen.