Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !

Roel Rapporteert

Hierbij ontvangt u onze eerste C-REPORT! Met gepaste trots informeren wij u en al onze relaties over actuele, relevante en leuke branche-gerelateerde onderwerpen

Daarnaast brengen wij nieuws over de toegevoegde waarde van onze dienstverlening voor de (haven)logistiek via gespecialiseerde flexibele arbeid. Want bij C-Port kunt u terecht voor al uw vraagstukken inzake flexibiliteit met behoud van vakmanschap!

In deze C-REPORT: Zzp’ers in de havens, Lashing & Securing en Sales nieuws:

Onze digitale nieuwsbrief informeert u ieder kwartaal. Met actuele en verrassende onderwerpen willen wij ervoor zorgen dat u uitkijkt naar onze nieuwsbrief. Enerzijds omdat de inhoud u kan helpen bij de uitdagingen waarmee u in uw bedrijf of operatie wordt geconfronteerd en anderzijds omdat het gewoon lekker wegleest.

C-Port verzorgt flexibiliteit met behoud van vakmanschap; een specifieke dienstverlening, zeker in de (haven)logistiek, waar vakmanschap onontbeerlijk is. Zo zetten veel bedrijven zzp’ers in voor een deel van de arbeidsbehoefte. Dan is het goed om te weten dat er m.b.t. de inzet van zzp’ers veel verandert in het komende jaar. Hierover informeren wij u graag. Ook startte C-Port een nieuw activiteit op: ‘lashen & securen’. Vooralsnog richten we ons hierbij op auto’s, kisten en containers en geografisch gezien vooral op de Zeeuwse havens. Begin 2016 is een nieuwe collega gestart bij C-Port: Hans Hermsen, onze sales manager. Ook Hans stelt zich in deze eerste uitgave aan u voor! Last but not least treft u in elke nieuwsbrief een column en agenda met activiteiten in de branche.

Ik wens u veel leesplezier met onze eerste digitale nieuwsbrief. Vanzelfsprekend staan we open voor suggesties, wij leren graag!

Met vriendelijke groet,

C-Port BV

Roel Latuheru

General Manager

Roel.Latuheru@c-port.nl

General Manager

Actueel

Nieuwe website!

Het jaar 2018 is ondertussen al weer even onderweg en door de drukte bij onze klanten en daardoor ook bij ons op kantoor is het al weer even geleden dat er een nieuw 'item' op de website is versche

Vacature: Administratief medewerk(st)er (Ingevuld)

Bij C-Port, zoeken we i.v.m. de groei van ons bedrijf en verschuiving van een aantal taken een enthousiaste, secuur werkende administratief medewerkster/receptioniste.

Reachstacker zoekt chauffeur!

De afgelopen periode heeft C-Port diverse nieuwe collega's mogen verwelkomen in Rotterdam. Daar zijn wij uiteraard harstikke blij mee!

Nieuwe foto's!

Donderdag 6 juli jl. was er een heuse "professionele fotoshoot" in de haven van Vlissingen.

Zeeuwse Heftruck Cup 2017

Zaterdag 24 juni jl. streden 14 heftruckchauffeurs om de titel Beste Heftruckchauffeur tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup.

General Manager

Roel Rapporteert

Met gepaste trots informeren wij u en al onze relaties over actuele, relevante en leuke branche-gerelateerde onderwerpen.