Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !

Optimale flexibiliteit

De havenlogistieke dienstverlener C-Port is met recht thuis in de haven. Het bedrijf, met vestigingen in Vlissingen en Moerdijk, biedt  zijn opdrachtgevers optimale flexibiliteit en vakmanschap. “Hiervoor hebben wij ruim 150 gespecialiseerde havenlogistieke medewerkers in dienst die bovendien direct inzetbaar zijn.”

Moderne arbeidsflexibiliteit
Roel Latuheru, general manager, wijst op het onderscheidend vermogen van C-Port. “Al deze 150 medewerkers hebben wij in vaste dienst. Wij bieden hen een goed en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en vakgerichte scholing. Hiermee komen wij tegemoet aan de behoefte van onze opdrachtgevers: wij zorgen voor veerkracht in de havens. Gelijktijdig voldoen we aan de wensen van de sociale partners met onze werkwijze. Deze flexibiliteit gaat immers niet koste van de werkzekerheid van onze vaste medewerkers. Het is een moderne vorm van arbeidsflexibiliteit, waarbij vakmanschap, productiviteit en flexibiliteit hand in hand gaan.”

Hoge productiviteit
De medewerkers van C-Port zijn lbo en mbo geschoold. “Zij zijn actief op het brede terrein van laden en lossen binnen de havenlogistiek. Door hun kennis en werkervaring kunnen zij direct aan de slag. Dit betekent hoge productiviteit want opdrachtgevers zijn geen dure tijd kwijt met het inwerken van onze mensen.”

Projecten of detacheren
De dienstverlening van C-Port kent twee pijlers. “Wij detacheren havenlogistieke medewerkers. Dat kan voor een dag, een week of langer, al naar gelang de wensen van onze opdrachtgever. Daarnaast is het  mogelijk om complete projecten aan ons uit te besteden.”

flexibiliteit, vakmanschap, cport, haven, logistiek

Actueel

Nieuwe website!

Het jaar 2018 is ondertussen al weer even onderweg en door de drukte bij onze klanten en daardoor ook bij ons op kantoor is het al weer even geleden dat er een nieuw 'item' op de website is versche

Vacature: Administratief medewerk(st)er (Ingevuld)

Bij C-Port, zoeken we i.v.m. de groei van ons bedrijf en verschuiving van een aantal taken een enthousiaste, secuur werkende administratief medewerkster/receptioniste.

Reachstacker zoekt chauffeur!

De afgelopen periode heeft C-Port diverse nieuwe collega's mogen verwelkomen in Rotterdam. Daar zijn wij uiteraard harstikke blij mee!

Nieuwe foto's!

Donderdag 6 juli jl. was er een heuse "professionele fotoshoot" in de haven van Vlissingen.

Zeeuwse Heftruck Cup 2017

Zaterdag 24 juni jl. streden 14 heftruckchauffeurs om de titel Beste Heftruckchauffeur tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup.

General Manager

Roel Rapporteert

Met gepaste trots informeren wij u en al onze relaties over actuele, relevante en leuke branche-gerelateerde onderwerpen.