Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !

Nieuwe foto's!

Donderdag 6 juli jl. was er een heuse "professionele fotoshoot" in de haven van Vlissingen. Niet omdat er een bijzonder containerschip binnenkwam, wel omdat wij het bij C-Port weer eens hoog tijd vonden om nieuwe foto's te maken. De vorige foto's zijn gemaakt in 2014 en sindsdien is er veel veranderd: C-Port heeft haar pool medewerkers en type dienstverlening uitgebreid met meer (haven)logistieke functies. Zo misten wij bv. foto's van onze collega's op de Reachstacker en hadden wij nog geen foto's van onze collega's actief tijdens Lashing & Securing, iets waar C-Port actief en vakbekwaam mee is!

Onze collega Hans is er de afgelopen periode druk mee bezig geweest, het resultaat mag er zijn!

Actueel

Nieuwe website!

Het jaar 2018 is ondertussen al weer even onderweg en door de drukte bij onze klanten en daardoor ook bij ons op kantoor is het al weer even geleden dat er een nieuw 'item' op de website is versche

Vacature: Administratief medewerk(st)er (Ingevuld)

Bij C-Port, zoeken we i.v.m. de groei van ons bedrijf en verschuiving van een aantal taken een enthousiaste, secuur werkende administratief medewerkster/receptioniste.

Reachstacker zoekt chauffeur!

De afgelopen periode heeft C-Port diverse nieuwe collega's mogen verwelkomen in Rotterdam. Daar zijn wij uiteraard harstikke blij mee!

Nieuwe foto's!

Donderdag 6 juli jl. was er een heuse "professionele fotoshoot" in de haven van Vlissingen.

Zeeuwse Heftruck Cup 2017

Zaterdag 24 juni jl. streden 14 heftruckchauffeurs om de titel Beste Heftruckchauffeur tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup.

General Manager

Roel Rapporteert

Met gepaste trots informeren wij u en al onze relaties over actuele, relevante en leuke branche-gerelateerde onderwerpen.