Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !

New! Hans Hermsen

Afkomstig uit de staalhandel voelt Hans zich inmiddels prima thuis in de havenlogistiek

“Na zeven-en-een-half jaar account- en saleswerk voor Herstaco verricht te hebben, het bedrijf van mijn familie dat handelt in stalen buizen, ontdekte ik de uitdaging bij C-Port. Ik kende C-Port en de kwaliteit van de dienstverlening al vanuit Herstaco. Het brede dienstaanbod en de toekomstplannen spraken en spreken mij enorm aan. Als Salesmanager is het mijn kerntaak nieuwe klanten binnen te halen in Rotterdam en Zeeland e.o. Daar word ik blij van en daar heb ik zin in.

Wij, mijn collega’s en ik, bedenken en leveren personele oplossingen in de (haven)logistiek.

Daar komt veel bij kijken, ook qua arbeids-, contract- en sociale wetgeving. Deze kennis is vanzelfsprekend aanwezig binnen C-Port en maak ik me nu eigen. Bij C-Port krijg ik de ruimte om die invulling aan sales te geven, die aansluit op mijn visie: je begint als leverancier van een klant, maar wilt er alles aan doen om meer te worden dan leverancier, namelijk partner. Wij kunnen met 150 (haven)logistieke medewerkers in vaste dienst écht toegevoegde waarde bieden, ook op piekmomenten. Eerlijk zakendoen, transparant zijn, het verdiepen in de klant en het boven water krijgen van de daadwerkelijke klantbehoefte; daarmee onderscheiden wij ons van derden.

Samen met ons team heb ik de eerste ‘succesjes’ geboekt en er zitten kansen in de pijplijn

Zo kreeg ik onlangs het verzoek om een Reachstacker-chauffeur te leveren voor 55 uur per week, anderhalf jaar lang. Dat is een uitdaging inzake de Arbeidstijdenwet; de klant wilde een chauffeur voor vijf diensten per week van elf uur. Wij hebben een voorstel neergelegd van twee chauffeurs voor zes diensten per week van elf uur, beide drie dagen van elf uur in een repeterend twee-weken-rooster. Dit past goed binnen de Arbeidstijdenwet, biedt een optimale spreiding en geeft ook nog eens extra flexibiliteit. De klant was blij verrast en gaf aan het rooster ook intern in te willen zetten en het lijkt erop dat wij binnenkort gaan starten. Dit is wat wij bieden: flexibiliteit, creativiteit en vakmanschap.

In de Vlissingse Haven heeft C-Port een goede naam. In de regio’s Rotterdam en Zeeuws-Vlaanderen is C-Port op dit moment minder bekend.

Hier werken wij hard aan en de signalen zijn hoopgevend. Belangrijk is dat de markt ons leert kennen als een professionele club die vakkundige (haven)logistieke medewerkers inzet op flexibele basis, die graag meedenkt over de flexibele schil en gaat voor de lange termijn. C-Port heeft haar zaken geregeld zoals het hoort en voldoet vanzelfsprekend aan de normen zoals vastgelegd in de NEN 4400-1 en is VCU-gecertificeerd. Ook deze nieuwsbrief moet een bijdrage gaan leveren aan onze naamsbekendheid. Het is prettig dat ik mezelf via dit medium kan introduceren.” Hans Hermsen is geboren en getogen in Den-Haag, wat ‘als je erop let’ nog wel te horen is. Hans woont plezierig samen in een nieuwbouwwijk in Goes met zijn partner Hedy en heeft een zoontje van anderhalf jaar: Ezra. Naast werken mag Hans graag Zeeland verkennen op zijn racefiets.

“Over tien jaar hoop ik nog altijd actief te zijn voor C-Port, dan als sturende man in een jong sales-team, actief in verschillende regio’s en markten waar flexibele arbeid gewenst is. Regelmatig klankbord ik met een sales-man die het vak tot in de puntjes beheerst en die mij inspireert. Ik heb hem als relatie van Herstaco leren kennen. Als nieuwkomer in de staalmarkt had hij binnen twee jaar grip op de West-Europese staalmarkt. Hij is volledig open, veel onderweg en vreet zich vast in de materie. Hij en ik delen dezelfde visie op sales en hij genereert veel output door de juiste input te leveren: betrokkenheid, interesse, motivatie, openheid en het denken in oplossingen. Op deze manier werken en resultaten boeken met het oog op de lange termijn; daar doe ik het voor. Hierbij weet ik dat ik als nieuwkomer nog moet leren over de ins en outs van de havens en wetgeving en dat kan mij niet snel genoeg gaan. Hiervoor sta ik open en word ik bijgestaan door ons professionele team en dat bewijs ik ook graag aan u als lezer.”

Actueel

Nieuwe website!

Het jaar 2018 is ondertussen al weer even onderweg en door de drukte bij onze klanten en daardoor ook bij ons op kantoor is het al weer even geleden dat er een nieuw 'item' op de website is versche

Vacature: Administratief medewerk(st)er (Ingevuld)

Bij C-Port, zoeken we i.v.m. de groei van ons bedrijf en verschuiving van een aantal taken een enthousiaste, secuur werkende administratief medewerkster/receptioniste.

Reachstacker zoekt chauffeur!

De afgelopen periode heeft C-Port diverse nieuwe collega's mogen verwelkomen in Rotterdam. Daar zijn wij uiteraard harstikke blij mee!

Nieuwe foto's!

Donderdag 6 juli jl. was er een heuse "professionele fotoshoot" in de haven van Vlissingen.

Zeeuwse Heftruck Cup 2017

Zaterdag 24 juni jl. streden 14 heftruckchauffeurs om de titel Beste Heftruckchauffeur tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup.

General Manager

Roel Rapporteert

Met gepaste trots informeren wij u en al onze relaties over actuele, relevante en leuke branche-gerelateerde onderwerpen.