Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !

Lashing & Securing

Lashing & Securing: nieuw werk voor C-Port!
 
Vanaf begin Januari 2015 behandelt Kloosterboer Vlissingen de grote bananen-trafiek van Chiquita. Meerdere schepen vervoeren grote hoeveelheden bananen, gepalletiseerd in het ruim en in containers aan dek. Bij de start van de Chiquita-operatie is in eerste instantie gebruik gemaakt van de Lashing & Securing diensten van CCB uit Antwerpen voor de containers en het stukgoed van de Backhaul (de retourlading).

We zijn gestart met de L&S-werkzaamheden voor de containers aan boord, zowel tijdens de los- als de laadoperatie.

Sinds begin maart 2016 voeren wij ook de L&S- werkzaamheden uit van het stukgoed in de Backhaul van de Chiquita-dienst. ‘Stukgoed’ zul je denken? ‘wat is dat dan?’: auto’s, busjes, trucks en kisten. De laatste schepen verscheepten meer dan 300 auto’s per afvaart. Alleen voor de zeer speciale lading wil de agent van Chiquita gebruik maken van de diensten van CCB.

De L&S-activiteiten worden gecoördineerd door onze meewerkend Voormannen, Jeroen van Herpt en Wart de Vilder.

Naast Jeroen en Wart beschikken we inmiddels over een team van 20 medewerkers dat deze werkzaamheden kan uitvoeren. Ons team is in ontwikkeling en is inmiddels vaardig. Uiteraard zal die vaardigheid toenemen naarmate er ervaring wordt opgedaan.

We zien in het Lashen & Securen van lading grote mogelijkheden om onze dienstverlening uit te breiden en hiermee ook werk te bieden aan onze medewerkers.

Actueel

Nieuwe website!

Het jaar 2018 is ondertussen al weer even onderweg en door de drukte bij onze klanten en daardoor ook bij ons op kantoor is het al weer even geleden dat er een nieuw 'item' op de website is versche

Vacature: Administratief medewerk(st)er (Ingevuld)

Bij C-Port, zoeken we i.v.m. de groei van ons bedrijf en verschuiving van een aantal taken een enthousiaste, secuur werkende administratief medewerkster/receptioniste.

Reachstacker zoekt chauffeur!

De afgelopen periode heeft C-Port diverse nieuwe collega's mogen verwelkomen in Rotterdam. Daar zijn wij uiteraard harstikke blij mee!

Nieuwe foto's!

Donderdag 6 juli jl. was er een heuse "professionele fotoshoot" in de haven van Vlissingen.

Zeeuwse Heftruck Cup 2017

Zaterdag 24 juni jl. streden 14 heftruckchauffeurs om de titel Beste Heftruckchauffeur tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup.

General Manager

Roel Rapporteert

Met gepaste trots informeren wij u en al onze relaties over actuele, relevante en leuke branche-gerelateerde onderwerpen.