Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !

Hand in Hand kameraden!

Hand in hand kameraden

Beste lezer, de kop van dit artikel doet u wellicht vermoeden dat dit artikel een lofzang aan de grootste voetbalclub uit de Maasstad inluidt. Niets is minder waar: het betreft de aanhef van mijn eerste column ooit. Sorry daarom als ik u op het verkeerde been heb gezet maar als Hagenees en ADO-supporter kan ik hier natuurlijk niet de loftrompet steken over de bekerwinnaar 2016: Feyenoord. Ook ik heb mijn grenzen :-)

Wel is deze kop toepasselijk voor wat ik sinds mijn indiensttreding bij C-Port (1-2-2016) heb ervaren: met respect zie en hoor ik hoe de medewerkers van C-Port dagelijks met veel inzet en professionaliteit bij onze klanten werkzaam zijn. Ik vroeg me zelfs hardop af of al deze (grote) bedrijven zonder C-Port niet serieus achter hun oren zouden moeten krabben om die berg werk toch verzet te krijgen?! Voor u als klant is dit geen uitdaging met een flexibele en professionele partner als C-Port aan uw zijde. Om in voetbaltermen te blijven: de ‘spelers en staf’ van C-Port vormen een professioneel team dat actief is in de eredivisie van de havenlogistiek, met een gezonde mix van jonge, frisse en oudere, ervaren mensen. C-Port stelt dagelijks een flexibel, ervaren en professioneel team op, klaar voor de aanval, met een sterk middenveld en potdichte verdediging. Welke wedstrijd C-Port mag spelen, is iedere dag weer een verrassing. Feit is dat wij, goed getraind en scherp, elke dag voor resultaat gaan; zo ervaar ik de havenlogistiek en C-Port en zo bedienen wij onze klanten, lees publiek.

Mijn taak is het om nieuw publiek te zoeken voor ons team. Een gezonde dosis ‘Haagsche bluf’ helpt mij daarbij terwijl ik als import-Zeeuw ook weet dat bescheidenheid op zijn tijd gepast is. Vanuit dat oogpunt lijkt het volgende mij zeer gepast:

Graag gaan wij ook voor u hand in hand aan de slag!

Wilt u ook kennis maken met ons team, onze speelwijze en tactiek? Laat het mij weten. C-Port laat geen kans onbenut en zet zich graag in om ook van u een C-Port-fan te maken.

Hans Hermsen

Sales manager

Actueel

Nieuwe website!

Het jaar 2018 is ondertussen al weer even onderweg en door de drukte bij onze klanten en daardoor ook bij ons op kantoor is het al weer even geleden dat er een nieuw 'item' op de website is versche

Vacature: Administratief medewerk(st)er (Ingevuld)

Bij C-Port, zoeken we i.v.m. de groei van ons bedrijf en verschuiving van een aantal taken een enthousiaste, secuur werkende administratief medewerkster/receptioniste.

Reachstacker zoekt chauffeur!

De afgelopen periode heeft C-Port diverse nieuwe collega's mogen verwelkomen in Rotterdam. Daar zijn wij uiteraard harstikke blij mee!

Nieuwe foto's!

Donderdag 6 juli jl. was er een heuse "professionele fotoshoot" in de haven van Vlissingen.

Zeeuwse Heftruck Cup 2017

Zaterdag 24 juni jl. streden 14 heftruckchauffeurs om de titel Beste Heftruckchauffeur tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup.

General Manager

Roel Rapporteert

Met gepaste trots informeren wij u en al onze relaties over actuele, relevante en leuke branche-gerelateerde onderwerpen.