Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !

Gelet op veiligheid

Opleidingen en veiligheid

Alle C-Port-medewerkers beschikken over de voor hen geldende diploma’s en certificaten

Met ruim 150 havenlogistieke medewerkers in vaste dienst dragen wij zorg voor de veiligheid, de opleidingen en de benodigde certificaten voor onze medewerkers.

Daarom is ook voor 2016 weer ruim budget vrijgemaakt voor het behalen en herhalen van havenlogistieke certificaten. Het opleiden van collega’s blijft binnen C-Port belangrijk omdat dit bijdraagt aan de veiligheid op het werk. Dat wil uiteraard niet zeggen dat er met het behalen van certificaten geen ongelukken meer gebeuren. Iedereen moet alert blijven; altijd en overal.

Alle medewerkers hebben in maart en april hun beoordelingsgesprek gehad en hebben aan kunnen geven waarin zij zich willen ontwikkelen. Van deze wensen wordt een opleidingsplan gemaakt. Uiteraard moeten de opleidingswensen passen bij de werkzaamheden van C-Port en er moet ook een redelijke kans zijn op aan de opleiding gerelateerd werk bij de diverse klanten.

Onze medewerkers zijn niet alleen verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van hun collega’s!

Last but not least voldoet C-Port aan de volgende norm: NEN 4400-1 en is VCU-gecertificeerd.

Actueel

Nieuwe website!

Het jaar 2018 is ondertussen al weer even onderweg en door de drukte bij onze klanten en daardoor ook bij ons op kantoor is het al weer even geleden dat er een nieuw 'item' op de website is versche

Vacature: Administratief medewerk(st)er (Ingevuld)

Bij C-Port, zoeken we i.v.m. de groei van ons bedrijf en verschuiving van een aantal taken een enthousiaste, secuur werkende administratief medewerkster/receptioniste.

Reachstacker zoekt chauffeur!

De afgelopen periode heeft C-Port diverse nieuwe collega's mogen verwelkomen in Rotterdam. Daar zijn wij uiteraard harstikke blij mee!

Nieuwe foto's!

Donderdag 6 juli jl. was er een heuse "professionele fotoshoot" in de haven van Vlissingen.

Zeeuwse Heftruck Cup 2017

Zaterdag 24 juni jl. streden 14 heftruckchauffeurs om de titel Beste Heftruckchauffeur tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup.

General Manager

Roel Rapporteert

Met gepaste trots informeren wij u en al onze relaties over actuele, relevante en leuke branche-gerelateerde onderwerpen.