Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !
Flexibiliteit met behoud van vakmanschap !

C-Port Zoekt contact!

C-Port, open, nieuwsgierig en betrokken. U ook?

C-Port heeft een open houding en blijft graag in contact met relaties. Ook zoeken we actief het contact met nieuwe relaties binnen de (haven)logistiek.

Door met elkaar te praten, te luisteren naar meningen, vragen te stellen, te brainstormen, elkaar suggesties te doen of kennis en ervaringen te delen immers, kunnen we elkaar helpen. De opgedane ervaringen, meningen, suggesties en/of ideeën willen we, indien gewenst, delen via dit platform, de C-Report. Wellicht heeft u er ook iets aan? We maken er graag tijd voor vrij en trakteren op een lunch

Hoe we dat zien?

In onze nieuwsbrief (C-report) bijvoorbeeld is een interview opgenomen met de bedrijfsleider en de voorman van inlandterminal Alpherium uit Alphen aan de Rijn. De heren geven hun visie op ‘de flexibele schil’ en hoe dit bij de desbetreffende terminal wordt ingevuld. Alpherium en C-Port hebben samen een voor hen passend arbeidsflexibiliteit-concept opgezet. Dit hebben we bereikt door naar elkaar te luisteren en met elkaar in gesprek te gaan en door te vragen. Wij kunnen ons voorstellen dat ook u vragen, ideeën of ervaringen heeft op dit of een ander havenlogistiek terrein. Mocht dat zo zijn dan hopen wij dat u het formulier op onze website invult.

Anoniem of openbaar?

Wilt u dat uw input vertrouwelijk behandeld wordt of zoekt u juist een podium zoals onze nieuwsbrief of website? Als u het maar duidelijk aangeeft, gaan wij daar op de gepaste wijze mee om.

Content

De input, de vraag, de suggestie of het idee dient een zekere relatie met de (haven)logistiek te hebben.

Contact

Als u het formulier invult en toestuurt nemen wij contact met u op. Uiteraard staan wij ook telefonisch voor u klaar:

Tel +31 (0)118 - 46 42 22
Tel +31 (0)10 - 29 44 350


Mob. +31 (0)6 - 19 28 41 52

Vraagt u dan naar Hans Hermsen.

Actueel

Nieuwe website!

Het jaar 2018 is ondertussen al weer even onderweg en door de drukte bij onze klanten en daardoor ook bij ons op kantoor is het al weer even geleden dat er een nieuw 'item' op de website is versche

Vacature: Administratief medewerk(st)er (Ingevuld)

Bij C-Port, zoeken we i.v.m. de groei van ons bedrijf en verschuiving van een aantal taken een enthousiaste, secuur werkende administratief medewerkster/receptioniste.

Reachstacker zoekt chauffeur!

De afgelopen periode heeft C-Port diverse nieuwe collega's mogen verwelkomen in Rotterdam. Daar zijn wij uiteraard harstikke blij mee!

Nieuwe foto's!

Donderdag 6 juli jl. was er een heuse "professionele fotoshoot" in de haven van Vlissingen.

Zeeuwse Heftruck Cup 2017

Zaterdag 24 juni jl. streden 14 heftruckchauffeurs om de titel Beste Heftruckchauffeur tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup.

General Manager

Roel Rapporteert

Met gepaste trots informeren wij u en al onze relaties over actuele, relevante en leuke branche-gerelateerde onderwerpen.