Medewerkers

Voor (toekomstige) collega's

Beschik jij over een goede inzet, een gezonde werkmentaliteit en heb je veiligheidsbesef? Dan zijn er voldoende mogelijkheden voor jou in de (internationale) logistieke haven sector! Vind jij het leuk om vlakbij huis toch superinternationaal bezig te zijn? Voel jij je thuis op een dynamische werkplek waar mensen persoonlijk en direct met elkaar omgaan? Een omgeving waar je met elkaar, voor elkaar werkt?

Dan is C-Port voor jou een wereld vol kansen. Werken in de haven betekent uitzicht op een goed betaalde baan met toekomstperspectief en goede doorgroeimogelijkheden. Bij C-Port vinden wij het belangrijk dat medewerkers van C-Port altijd volgens de juiste voorschriften werken, dit maakt C-Port een goede en veilige keuze als je werk zoekt in de havenlogistiek. Natuurlijk is C-Port VCU gecertificeerd.

Wil jij meer weten over C-Port, over onze klanten of hoe voor ons een dag er uit ziet? Wil jij weten welke projecten wij hebben? Welke kansen wij zien in de markt? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen graag wat ons dagelijks bezighoudt en welke mooie uitdagingen en projecten wij hebben. En het zou helemaal mooi zijn als jij hier een rol in zou kunnen spelen! De koffie staat voor je klaar!

  • Werkzekerheid
  • Vakmanschap
  • Afwisselend werk
  • Teamgeest
  • Veilig werken
  • Opleidingsmogelijkheden

Actueel

Nieuwe website!

Het jaar 2018 is ondertussen al weer even onderweg en door de drukte bij onze klanten en daardoor ook bij ons op kantoor is het al weer even geleden dat er een nieuw 'item' op de website is versche

Vacature: Administratief medewerk(st)er (Ingevuld)

Bij C-Port, zoeken we i.v.m. de groei van ons bedrijf en verschuiving van een aantal taken een enthousiaste, secuur werkende administratief medewerkster/receptioniste.

Reachstacker zoekt chauffeur!

De afgelopen periode heeft C-Port diverse nieuwe collega's mogen verwelkomen in Rotterdam. Daar zijn wij uiteraard harstikke blij mee!

Nieuwe foto's!

Donderdag 6 juli jl. was er een heuse "professionele fotoshoot" in de haven van Vlissingen.

Zeeuwse Heftruck Cup 2017

Zaterdag 24 juni jl. streden 14 heftruckchauffeurs om de titel Beste Heftruckchauffeur tijdens de Zeeuwse Heftruck Cup.

General Manager

Roel Rapporteert

Met gepaste trots informeren wij u en al onze relaties over actuele, relevante en leuke branche-gerelateerde onderwerpen.